Aktualitātes

Pievienots: 17.03.2023

Ceturtā diena Spānijā projektā Erasmus +

Projekta 4.diena veltīta ēdiena gatavošanai. Skolēni iepazinās ar vietējiem pārtikas produktiem, veidoja un prezentēja savu ēdiena recepti, kā arī sagatavoja sev pusdienu salātus. Ar interesi vēroja un degustēja skolas pavāra meistarklasi spāņu naci0nālo ēdienu- gaspačo un pupiņu biezzupas gatavošanā.

Pēcpusdienā devāmies uz atkritumu pārstrādes rūpnīcu. Interaktīvā veidā skolēni ieguva informāciju, diskutēja un meklēja risinājumus kā samazināt un tos pārstrādāt, atkārtoti izmantot. Apmeklēja arī atkritumu glabāšanas poligonu.

Skolas direktors apmeklēja matemātikas stundu 9.klasē,kurā varēja vērot diferencētu pieeju un iekļaujošu izglītību.


January 2003
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

šajā sarakstā nav jaunumu ierakstu.

Seko mums
sociālajos tīklos