Aktualitātes

Pievienots: 11.12.2017

Iedegta Cesvaines Ziemassvētku eglīte

Piektdien, 8.decembrī, pie Cesvaines novada domes ēkas tika iedegta svētku egle, izgaismojot Cesvaini Ziemassvētku noskaņās. Klātesošos izklaidēja “Pārsteigumu karuselis”. Cesvainē bija ieradies ne tikai pats Salatēvs, bet arī viņa draugi – lācītis un tīģerītis, lai kopīgi gatavotos svētku svinēšanai un eglītes iedegšanai. Pasākumā tika ievēlēts arī eglītes krusttēvs, kuram jātur rūpe un katru dienu jālūko, lai eglīte spoži mirdzētu un izgaismotu Cesvaini – šoreiz tas ir domes priekšsēdētājs Vilnis Špats, kurš, uzrunājot klātesošos, visiem vēlēja jauku, gaišu un mierīgu Ziemassvētku laiku. Bērnu un jauniešu centra pārstāvji – rūķi visus atnākušos cienāja ar pašceptām piparkūkām.

Par Cesvaines izgreznošanu jāsaka paldies Cesvaines Labiekārtošanas nodaļas darbiniekiem. Esam ievērojuši arī spožās eglītes pilsētas centrā, kuras izgatavojis un uzstādījis Jānis Āboliņš.

Šogad novada eglīte ir nākusi no meža tepat Cesvaines novadā – liels paldies sakāms Jānim Ulpem, kurš Cesvaines novadam dāvinājis kuplo eglīti no sava meža! Kā jau visiem zināms, turpat blakus svētku eglītei aug jauna eglīte, kurai gan vēl jāgaida pāris gadi, lai to greznotu Ziemassvētku rotā, bet iepriekšējā lielā egle bija kļuvusi bīstama.

Lai skaists Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Linda Vanaga,

autores foto


Februāris 2017
Pi Ot Tr Ce Pi Se Sv
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28  

Seko Cesvaines apvienībai
sociālajos tīklos